dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Regio Midden houdt spoedoverleg

lees ook ...

Ali: “Santokhi beloofde oplossing voor visvergunningen...

Ifraan Ali, de president van Guyana, heeft tijdens een openbare bijeenkomst in Crabwood Creek, Berbice, aangekondigd dat hij samen met president Chandrikapersad Santokhi van Suriname de mogelijkheid o...

De politietop van Regio Midden is op zondag 18 september jongstleden voor spoedoverleg bijeen gekomen om issues de veiligheid rakende in Regio Midden te bespreken. Er zijn daarbij instructies gegeven door de Directeur Operaties, Commissaris van politie Bryan Isaacs aan de politietop van Regio Midden.

In het kader van het Zero Tolerance veiligheidsbeleid zal de aansturing van de handhavingstaken van de politie in Regio Midden strakker worden uitgevoerd. De berovingen in het Brokopondo gebied zijn ook besproken. De analyse van de resultaten van de berovingsgevallen in het Brokopondo gebied, laat zien dat er onder meer ruw goud  worden buitgemaakt bij de slachtoffers in haast alle gevallen.

De politie werkt er met man en macht aan om deze zaken op te helderen en de verdachten in te rekenen. Er zal kordaat worden opgetreden tegen de vergunninghouders van winkels die na 23 uur nog open zijn alsook de houders van Suribet shops die ook tot laat in de avond nog open zijn.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving, om alert te zijn en de politie zo spoedig mogelijk te melden bij het constateren van ongeregeldheden. Informatie kan worden doorgespeeld aan de Command Center via 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Daarbij is van belang: signalement beschrijving, kenteken nummer van voertuigen, type en kleur van de voertuigen of alle andere informatie die kan leiden tot het zichtbaar maken van verdachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie Regio Midden houdt spoedoverleg