woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
5
(1)

Politie Para kondigt hard optreden aan tegen snelheidsduivels

lees ook ...

Free medical and dental services for persons in Apoera

A civil-military operation of the National Army (NL) named ‘Gran Mati ‘ has made it possible for the residents of Apoera to enjoy the use of medical and dental services this week. Captain Welzijn emph...

De politie van Para zal streng optreden tegen burgers die zich naar de reactieoorden in hun werkressort begeven om uitbundig te feesten. Ondanks de Covid-19-maatregelen worden er dansparty’s georganiseerd met bekende muziekformaties. De politie van Para zal, met ondersteuning van andere politie-eenheden, hard optreden tegen de feestvierders, de eigenaren of beheerders van de recreatieoorden en de leden van de muziekformaties.

Inbeslagneming van muziekinstrumenten en/of geluidsinstallaties is niet uitgesloten. Ook zullen de overtreders fikse boetes opgelegd krijgen. De politie zal ook optreden tegen snelheidsduivels die illegale ‘care race’ houden op de Desire Delano Bouterse Highway en op de Afobakkaweg.

Autobestuurders die deze verwerpelijke handelingen plegen brengen niet alleen zichzelf in gevaar, maar ook andere weggebruikers en passieve deelnemers die langs de weg staan te kijken naar deze wedstrijden.

De politie zal, binnen de wettelijke bevoegdheden die zij heeft, hard optreden tegen de racers en de toeschouwers. De voertuigen zullen ter herkeuring in beslag worden genomen, omdat politie ervaring leert dat de motoren van de voertuigen worden opgevoerd om hoge snelheden te kunnen halen. Elke burger die wangedrag vertoont op de openbare weg brengt de openbare orde en veiligheid in Suriname in gevaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie Para kondigt hard optreden aan tegen snelheidsduivels