maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
5
(1)

Politie pakt bromfietsen van racende jongeren af

lees ook ...

Brunswijk: “Suriname en Afrika onderhandelen over rech...

Er worden thans gesprekken gevoerd over een ambitieus plan om een rechtstreekse vliegverbinding tot stand te brengen tussen Suriname en het Afrikaanse continent, zegt waarnemend president Ronnie Bruns...

De politie heeft in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 april, op diverse locaties in Paramaribo en omstreken surveillamces gedaan in het kader van Operatie Veilig Suriname (OVS). Bij de brug aan de Saramaccadoorsteek en de Coesewijne brug nabij de Duisburglaan werden er roadblocks gehouden, waarbij verschillende verkeers- overtreders proces-verbaal werd aangezegd.

Verder werden er op de kruising van de Henk Arron- en de Stoelmanstraat verkeersacties gehouden, die resulteerde tot inbeslagname van 11 bromfietsen van wie de bestuurders geen bescheiden konden overleggen. Ook aan de Cultuurtuinlaan werden van twee bestuurders de bromfietsen in beslag genomen, aangezien ook zij geen bescheiden konden overleggen.

Vervolgens werd in samenwerking met de Militaire Politie (MP) een grootscheepse actie ondernomen tegen racende jongeren op de noordelijke zijde van de Ringweg. Daarbij zijn er 18 bromfietsen in beslag genomen waarvan de bestuurders geen bescheiden konden overleggen en/of de door hun bestuurde bromfietsen opgevoerd waren voor de race.

Van twee motorfietsbestuurders die niet in het bezit waren van een geldig rijbewijs of geen bescheiden konden overleggen, werden de voertuigen in beslag genomen. Een militair die tekeer ging werd ter afkoeling overgedragen aan de MP.

De in beslag genomen bromfietsen en de opgevoerde motorfietsen zullen aan een herkeuring worden onderworpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie pakt bromfietsen van racende jongeren af