Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

door

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Dode bij bootongeluk Surinamerivier

Geplaatst

op

door

Bij een bootongeluk zondag op de Surinamerivier is de 32 – jarige Stefan Veldkamp overleden. Twee anderen van 48 jaar zijn in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen. Eén van de gewonden ligt op de afdeling Intensive Care.

Volgens het politieonderzoek heeft de bestuurder ter hoogte van de oude haven van Suralco de controle over de besturing verloren. Het vaartuig is in de mangrove op de oever terechtgekomen. Volgens de politie is nog niet duidelijk wie de boot heeft bestuurd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Lees verder

Suriname

40ste verkeersdode genoteerd

Geplaatst

op

door

Bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Martin Luther King- en Ramgoelamgweg heeft de 45 – jarige Leendert Grives het leven gelaten. De politie van het ressort Livorno heeft de melding op zondag 21 juli om zes uur ’s morgens binnengekregen en is ter plaatse geweest voor het onderzoek.

Op de plek is een zwaar beschadigde personenauto op de berm naast een elektriciteitsmast aangetroffen. Omstanders hebben het ontzielde lichaam vóór de komst van de politie uit het voertuig gehaald en op het wegdek geplaatst. Een ingeschakelde arts heeft de dood vastgesteld.

Uit voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de autobestuurder Grives over de Martin Lutther Kingweg reed richting de Latourweg. Hij wilde een auto inhalen en zijn voertuig is tijdens de inhaalmanoeuvre tegen een andere auto aangekomen. Door die botsing heeft Grives vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig verloren met als gevolg dat de auto tegen een elektriciteitsmast is aangekomen.

Het ontzielde lichaam van Leendert Grives is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie van Livorno.

Lees verder

Meest gelezen

X