woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Politie onderzoekt dood man nabij Brownsweg

lees ook ...

Klimaatverandering en menselijke activiteit belasten bodem e...

De voortzetting van ons bestaan op aarde is nauw verbonden met de onschatbare link tussen bodem en water. Meer dan 95 procent van ons voedsel is direct afhankelijk van deze twee essentiële hulpbronnen...

Op 25 oktober omstreeks 07.30 uur ontving het politiebureau Brownsweg een melding van een groep militairen die onderweg waren naar Paramaribo. Zij rapporteerden de ontdekking van een man, naar verluidt van marron afkomst, die levenloos was aangetroffen in een zijberm aan de Brownsweg in het district Brokopondo.

De politie begaf zich ter plaatse voor onderzoek en vond de man bedekt met een deken, zonder tekenen van leven. Een arts van de poli van Medische Zending heeft officieel de dood van de man vastgesteld. De identiteit van de overledene is nog niet bekend. Forensische Opsporing medewerkers deden ook onderzoek op de locatie.

Op bevel van het Openbaar Ministerie is het lichaam in beslag genomen voor obductie. Nabestaanden of mensen die denken de man te hebben gekend, worden verzocht contact op te nemen met de politie van Brownsweg op het telefoonnummer 6808643 of via het Command Center op het nummer 115.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie onderzoekt dood man nabij Brownsweg