Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politie Jeugdzaken start ‘Meet the People’ Voorlichtingscampagne

Geplaatst

op

door

De afdeling Voorlichting van Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname gaat op zaterdag 28 januari a.s. van start met een ‘Meet the People’ Voorlichtingscampagne.

Het doel van de campagne is bewustwording creëren bij jongeren over de schadelijke gevolgen van seksfilmpjes, seks met minderjarigen, het plegen van strafbare handelingen (in een groep), opzettelijke HIV besmetting, wegloop gedrag, peer pressure en andere ontoelaatbare zaken.

De voorlichtingscampagne zal op diverse plaatsen, en in verschillende buurten, in het hele land worden gehouden. Op 14 februari zal er campagne gevoerd worden op het Koen Ooftplein tegenover bakkerij Fernandes. Ook de districten zullen worden bezocht.
Er zullen demonstraties worden gegeven door de Bikers Unit en de Hondenbrigade en er zullen presentaties gegeven worden, waarbij er interactief voorlichting gegeven zal worden aan de jeugd.

Het startsein zal om 16.00 uur worden gegeven in de Hermitage Mall. Deze landelijke campagne zal een heel jaar lang worden gevoerd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder

Suriname

Negen dames gaan voor titel Sa Ndyuka Uma contest 2019

Geplaatst

op

door
San Djuka Uma Contest 2019

Op 26 juli 2019 wordt het Sa Ndyuka Uma 2019 contest gehouden in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname.

Het laatste Sa Ndyuka Uma contest werd in 2007 gehouden. De organisatie ligt in handen van de Stichting Sa Ndyuka Uma. Met dit initiatief beoogt de stichting de culturele en maatschappelijke bewustwording onder Surinaamse jonge vrouwen in het algemeen en Marron jonge vrouwen in het bijzonder te vergroten.

Dames diemeedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma:
1)Dinge Romaica
2)Misdjan Zuwena
3)Bow Kedischa
4)Engelhart Marcella
5)Misiedjan Sudeska
6)Goddet Odile
7)Kodjo Rachel
8)Djanie Livinia
9)Toto Vhy-Shelt

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X