Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Politie Jeugdzaken start ‘Meet the People’ Voorlichtingscampagne

Geplaatst

op

door

De afdeling Voorlichting van Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname gaat op zaterdag 28 januari a.s. van start met een ‘Meet the People’ Voorlichtingscampagne.

Het doel van de campagne is bewustwording creëren bij jongeren over de schadelijke gevolgen van seksfilmpjes, seks met minderjarigen, het plegen van strafbare handelingen (in een groep), opzettelijke HIV besmetting, wegloop gedrag, peer pressure en andere ontoelaatbare zaken.

De voorlichtingscampagne zal op diverse plaatsen, en in verschillende buurten, in het hele land worden gehouden. Op 14 februari zal er campagne gevoerd worden op het Koen Ooftplein tegenover bakkerij Fernandes. Ook de districten zullen worden bezocht.
Er zullen demonstraties worden gegeven door de Bikers Unit en de Hondenbrigade en er zullen presentaties gegeven worden, waarbij er interactief voorlichting gegeven zal worden aan de jeugd.

Het startsein zal om 16.00 uur worden gegeven in de Hermitage Mall. Deze landelijke campagne zal een heel jaar lang worden gevoerd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen