woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Politie jaagt op angstaanjagende jaguar

lees ook ...

China schenkt US$ 130.000 aan Surinaamse rampenbeheersing en...

Op 15 februari 2024 werd op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) een belangrijke ceremonie gehouden waarbij de Volksrepubliek China een ...

In de vroege uren van maandag 4 december 2023 werd Rijsdijk opgeschrikt door een onheilspellende gebeurtenis, toen de lokale politie een verontrustende melding ontving over de aanwezigheid van een angstaanjagende Jaguar. Deze katachtige, normaal gesproken thuis in tropische bossen, maakte zijn indrukwekkende verschijning op de Rijsdijkweg.

Verontrustende berichten van buurtbewoners onthulden dat het roofdier al enkele geliefde huisdieren had meegesleurd. Als reactie hierop nam de politie onmiddellijk contact op met de Dienst ‘s Lands Bosbeheer (LBB), die gisteravond het gebied minutieus doorzocht op zoek naar het wilde dier. Angstig werden de bewoners aangemaand om hun kinderen veilig binnenshuis te houden.

De politie van Regio Midden doet een dringende oproep aan de gemeenschap van Rijsdijk en omgeving om uiterst waakzaam te zijn te midden van deze ongekende dreiging.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie jaagt op angstaanjagende jaguar