zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Politie instrueert cursisten SLM-crew over mensen- en drugshandel

lees ook ...

Nationale museumcommissie zet eerste stap naar herstructurer...

De Nationale Museumcommissie heeft onlangs haar eerste ontmoeting gehouden met vertegenwoordigers van alle museale instellingen in Suriname. Deze bijeenkomst, georganiseerd om de basis te le...

Medewerkers van de Trafficking In Person (TIP) afdeling en de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname (KPS) hebben onlangs de nieuw aangeworven cursisten voor de functie van Cabine Attendance (steward/stewardessen) bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) geïnformeerd over onderwerpen zoals mensenhandel en drugshandel.

Tijdens deze voorlichtingssessies werd ingegaan op de methoden die worden gebruikt door georganiseerde criminele groepen om individuen slachtoffer te maken van deze vormen van criminaliteit. De crew heeft als voornaamste verantwoordelijkheid de veiligheid aan boord van het vliegtuig te waarborgen.

Ze bieden tevens diensten aan de passagiers tijdens de vlucht. Gezien de uitgebreide aard van hun taken, heeft de SLM het KPS verzocht om deze voorlichtingssessies te verzorgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie instrueert cursisten SLM-crew over mensen- en drugshandel