vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
5
(1)

Politie houdt Roadblock en snelheidscontrole

lees ook ...

Suriname’s Haitian community joins forces

Haitians are cooperating and progressing in different ways more than 50 years after arriving in Suriname. Marjorie Simon underlines that it is time for a fresh spin. She serves as the organization's p...

Een gemengd team van Regio Midden heeft op zaterdag 10 jongst-leden een roadblock gehouden aan de Kwattaweg, ter hoogte van Carline. Dezelfde dag voerden zij ook een snelheidscontrole uit aan de Martin Luther Kingweg.

Dertien personen werden snelrecht proces verbaal aangezegd en er een geldbedrag in SRD aan boetegeld geïnd. De overtredingen waarvoor deze groep beboet is geworden luiden alsvolgt: rijden met een voertuig dat niet ter herkeuring is aangeboden (11), rijden met een defecte voor koplamp (2), rijden zonder dat het voertuig is verzekerd (4), ingevorderd rijbewijs voor het overschrijden maximum snelheid (6)

Bij meting bleek dat enkele autobestuurders reden met snelheden hoger dan 110 km per uur oftewel overschrijding van de maximum toegestane snelheid met 50 km per uur en meer. Tijdens de controles is het de politie opgevallen dat er onnodig hard wordt gereden door enkele automobilisten. De hoogst genoteerde snelheid was 164 km per uur.

De politie doet een dringend beroep op autobestuurders zich te houden aan de wettelijke verkeersvoorschriften en verkeersregels en de vastgestelde maximum snelheden op de weg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie houdt Roadblock en snelheidscontrole