dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt 33 lockdownovertreders aan

lees ook ...

President Santokhi stelt werkgroepen in voor ontwikkeling va...

President Chandrikapersad Santokhi heeft werkgroepen geïnstalleerd voor de ontwikkeling van de gebieden Para, Commewijne en Creola & omgeving. Deze gebieden hebben decennialang te kampen gehad met...

Er zijn nog veel burgers die durven om tijdens lockdownuren de straat op te gaan. Zij doen dit ondanks waarschuwingen van de politie om thuis te blijven. In de nacht van 18 op 19 juni was het weer raak. De politie en leden van het Nationaal Leger hebben 33 mensen overgebracht naar de nieuwe locatie, het André Kamperveen stadion aan de Letitia Vriesdelaan. Er zijn ook drie vrouwen staande gehouden.

Geen van deze personen konden dispensatiebewijzen aan de politie overleggen. Zij werden in de politiebussen geplaatst. Er zijn in totaal twaalf auto’s en zeven bromfietsen weggesleept.

Ook de 26-jarige lockdownovertreder Glenn T. werd tijdens surveillancewerkzaamheden aan de Kwattaweg aangehouden. Hij werd gefouilleerd en de wetsdienaren stuitten daarbij op 44.50 gram marihuana en SRD 1.008,15. Glenn verklaarde aan de politie dat hij drugsgebruiker is en dat de drugs hem toebehoorde. Het vermoeden rees bij de politie dat het aangetroffen geldbedrag de drugsopbrengst moet zijn.

Zowel de drugsverdachte Glenn als het verderfelijk spul en het geld werden in beslag genomen en overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Glenn door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Van maandag tot en met zaterdag geldt dat burgers tussen 06.00 en 18.00 uur zich op straat mogen begeven. Op de zondag is er sprake van total lockdown. Buiten deze tijden mogen alleen personen die behoren tot de essentiële diensten de straat op voor het uitoefenen van werkzaamheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie houdt 33 lockdownovertreders aan