vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politie gaat extra surveilleren tijdens Holi Phagwa

lees ook ...

Enforcement of Order Operation Raids are conducted in a numb...

Unattended drugs were discovered in the Dr. Eugène Albert Gesselstraat and seized. Hosselers were also taken off the property. A suspect was detained for breaking the drug laws during raids that were ...

In Suriname is het vrijdag 18 maart een nationale feestdag, want dan wordt Holi Phagwa gevierd. De politie zal op die dag haar surveillance landelijk opvoeren, vooral op locaties waar er activiteiten georganiseerd zullen worden. Feestvierenden leven zich op deze nationale feestdag uit en nuttigen veel alcohol, waardoor er onnodige woordenwisselingen ontstaan die vaak genoeg gepaard gaan met vecht- dan wel kappartijen.

De wetsdienaren zullen bij constatering van ongeregeldheden niet schromen om op te treden tegen personen die de rust en orde zullen verstoren. De gemeenschap wordt eveneens gewaarschuwd zich te houden aan de wet uitzonderingstoestand, aangezien deze nog steeds van kracht is.

Verder doet de politie een beroep op autobestuurders om niet in beschonken toestand plaats te nemen achter het stuur. Dit ter voorkoming van aanrijdingen en of verkeersongevallen. Houdt u niet alleen rekening met uw veiligheid, maar ook met dat van uw mede inzittenden en de overige weggebruikers.

Op de weggebruikers wordt ook het beroep gedaan zich te houden aan de verkeersregels en hun snelheid aan te passen aan de omstandigheden op de weg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie gaat extra surveilleren tijdens Holi Phagwa