zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Politie en school voeren controle uit op verboden spullen bij leerlingen in Apoera

lees ook ...

Openbaar Ministerie ontwaakt uit Winterslaap

Het Openbaar Ministerie heeft informatie gekregen van onregelmatigheden binnen het financiële huishouden van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS). Het Openbaar Ministerie (OM) heeft  aan het Corru...

Medewerkers van het politiebureau Apoera hebben samen met de directie van de VOJ-school in dat gebied een controle uitgevoerd op verboden spullen bij leerlingen. Tijdens de controle werden enkele leerlingen betrapt met verboden voorwerpen, zoals scharen, gebroken spiegels, een mes, een nagelvijl en een nagelknipper in hun schooltassen.

De politie heeft de verboden spullen in beslag genomen en de betrokken leerlingen, in aanwezigheid van hun ouders, streng toegesproken over de gevaren en gevolgen van het bezit van dergelijke voorwerpen. Na deze incidenten werd het onderwijsproces voortgezet.

Ouders worden opgeroepen om hun rol als verzorger voort te zetten en de activiteiten van hun kinderen nauwlettend te volgen. Bij het constateren van afwijkend gedrag of agressief gedrag, wordt geadviseerd om direct in te grijpen en indien nodig hulp te zoeken bij de juiste instanties. Blijf communiceren met uw kinderen en bied hen de nodige begeleiding. Een vroegtijdige aanpak zal zeker ten goede komen aan uw kind.

Veiligheid is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen ouders en de politie, benadrukt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie en school voeren controle uit op verboden spullen bij leerlingen in Apoera