donderdag 25 april 2024
31 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(1)

Politie en NDP maken afspraken over organisatie protestmanifestatie

lees ook ...

Dodelijke afloop bij gewapende overval in Livorno: verdachte...

Vanochtend heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan in het politieressort Livorno, waarbij een 39-jarige persoon met de initialen R.K. het slachtoffer is geworden van een gewapende roofoverval....

De Nationale Democratische Partij (NDP) van Desi Bouterse houdt zaterdag een protestmanifestatie in haar partijcentrum Ocer. Er zijn tussen de regiocommandant van Paramaribo, commissaris van politie Orlando Jacott en partijleiding afspraken gemaakt die te maken hebben over het in goede banen leiden van de te verwachten verkeersdrukte, zegt NDP-woordvoerder Ricardo Panka.

Volgens Panka heeft Jacott beloofd dat de politie de volle medewerking zal verlenen om de verkeersveiligheid en de orde te handhaven. Panka benadrukte wederom dat vanuit de partij ook de orde zal worden gehandhaafd en dat zij zich streng zal houden aan de Covid-protocollen. Niemand betreedt het terrein zonder een mond- en neuskap. Leden en bezoekers zullen zich moeten houden aan de instructies van de ordediensten in Ocer, benadrukt de NDP-woordvoerder.

Namens de partij verzekerde Panka de leiding van de politie dat zij ook alle medewerking zal verlenen aan een goed en vlot verloop van de partij manifestatie. Het overleg is in een zeer bijzondere en positieve sfeer verlopen. Er zijn detailafspraken gemaakt over onder andere parkeren van bussen, de ordedienst, de Covid-maatregelen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie en NDP maken afspraken over organisatie protestmanifestatie