maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
5
(1)

Politie en NDP maken afspraken over organisatie protestmanifestatie

lees ook ...

Managementteam Business Development Centre geïnstalleerd

Er is een managementteam aangesteld voor het Suriname Business Development Center (SBC) door minister Rishma Kuldipsingh, van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische In...

De Nationale Democratische Partij (NDP) van Desi Bouterse houdt zaterdag een protestmanifestatie in haar partijcentrum Ocer. Er zijn tussen de regiocommandant van Paramaribo, commissaris van politie Orlando Jacott en partijleiding afspraken gemaakt die te maken hebben over het in goede banen leiden van de te verwachten verkeersdrukte, zegt NDP-woordvoerder Ricardo Panka.

Volgens Panka heeft Jacott beloofd dat de politie de volle medewerking zal verlenen om de verkeersveiligheid en de orde te handhaven. Panka benadrukte wederom dat vanuit de partij ook de orde zal worden gehandhaafd en dat zij zich streng zal houden aan de Covid-protocollen. Niemand betreedt het terrein zonder een mond- en neuskap. Leden en bezoekers zullen zich moeten houden aan de instructies van de ordediensten in Ocer, benadrukt de NDP-woordvoerder.

Namens de partij verzekerde Panka de leiding van de politie dat zij ook alle medewerking zal verlenen aan een goed en vlot verloop van de partij manifestatie. Het overleg is in een zeer bijzondere en positieve sfeer verlopen. Er zijn detailafspraken gemaakt over onder andere parkeren van bussen, de ordedienst, de Covid-maatregelen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie en NDP maken afspraken over organisatie protestmanifestatie