zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Politie betrapt man op heterdaad bij poging tot smokkelen van drugs naar cellenhuis

lees ook ...

Mike Noersalim: “Tijd voor een vrouwelijke president i...

De voormalig minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van de politieke organisatie HVB, Mike Noersalim, vindt dat vrouwen ook de kans moeten krijgen om president van Suriname te worden. Deze uits...

De politie heeft een man op heterdaad betrapt terwijl hij probeerde drugs via de luchtgaten van het cellenhuis in Latour binnen te smokkelen. De verdachte, de 45-jarige Ronny J., werd ontdekt na een tip van een oplettende burger die meldde dat een man met een rugtas achter het politiebureau liep.

Agenten stelden direct een onderzoek in en troffen in het donker achter het berghok een man aan, die ze staande hielden. Ronny J. gaf toe dat hij bezig was spullen via de luchtgaten in de muur van het cellenhuis naar binnen te krijgen.

Bij nader onderzoek in zijn rugtas vond de politie twee waterflessen. In één fles was alcohol overgeschonken en in de andere troffen ze blauwsel, assisie, marihuanastengels en -zaadjes, vloeipapier, een aansteker, een mobiele telefoon en geld aan.

Tijdens zijn voorgeleiding verklaarde de verdachte dat hij de spullen via de luchtgaten het cellenhuis in wilde duwen. Hij beweerde dat de drugs en andere spullen niet van hem waren, maar dat hij ze had gekregen van iemand genaamd Marlon om te bezorgen voor een persoon genaamd Blaka.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Ronny J. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie betrapt man op heterdaad bij poging tot smokkelen van drugs naar cellenhuis