maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Politie belooft strenger optreden tegen overtreders bosproductenvervoer

lees ook ...

Stichting Jongeren voor een stabiele toekomst

In het kader van zijn opendeurbeleid werd de voorzitter van Stichting Jongeren  voor een Stabiele Toekomst , Carlo Renfrum, ontvangen door minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgelegenheid & J...

De politie kondigt aan strenger op te treden tegen vrachtvervoerders die zich niet houden aan de regelgeving voor het vervoer van bosproducten, zoals vastgelegd in de beschikking “Vervoer Bosproducten” van 17 februari 2000. Ondanks duidelijke voorschriften, zoals het verbod op vervoer van bosproducten tussen 19.00 uur ’s avonds en 06.30 uur ’s ochtends, constateert de politie dat sommige vrachtvervoerders zich hier niet aan houden.

Dit gebrek aan naleving vormt vooral tijdens de regentijd een ernstig gevaar op de openbare wegen. De politie benadrukt dat streng optreden volgt tegen truckchauffeurs die betrapt worden op het overtreden van deze regels, omdat dit niet alleen de wet schendt maar ook gevaarlijke situaties creëert voor andere weggebruikers.

Het is van cruciaal belang dat vrachtvervoerders zich bewust zijn van de risico’s en zich aan de voorschriften houden, waaronder het tijdig bereiken van de plaats van bestemming vóór 19.00 uur. De politie zal actief handhaven om de veiligheid op de weg te waarborgen en herhaalt haar oproep aan alle betrokkenen om de regels nauwgezet te volgen om ongelukken en schade te voorkomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie belooft strenger optreden tegen overtreders bosproductenvervoer