Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Update: Politie arresteert man die president bedreigt en beledigt

Geplaatst

op

door

Update 04/07/2019 Filmpje van verdachte

De 51-jarige Rudolf H is nu achter slot en grendel. Deze man is op woensdag 3 juli door leden van het Arrestatie team aangehouden in de buurt van zijn woning te Santo Boma. In een filmpje dat recent via social media is verspreid, heeft deze man bedreigende en beledigende uitlatingen gedaan naar de president. Naar aanleiding hiervan is Rudolf H in de kraag gevat en overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Hij heeft tijdens zijn voorgeleiding verklaard, dat hij te diep in het glaasje had gekeken en de bedreigende en beledigende uitspraken uit frustratie heeft gedaan. Het wapen dat in het filmpje te zien was, is bij zijn aanhouding op de locatie aangetroffen en in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Rudolf H in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

5 Reacties

5
Reageer op dit artikel

1000
Benny

deze man is de weg kwijt. goed ziek en heeft dringend hulp nodig. hopelijk kan hij nog genezen worden. geen mens heeft het recht een ander te bedreigen. en aangezien hij ziek is moet de staat ingrijpen. tbs. deze moet opgesloten worden in een inrichting. voor langere tijd.

Ramon

opsluiten. niet goed voorbeeld goed dat de politie heeft ingegrepen. laat hij een voorbeeld zijn HOE HET NIET KAN.
de multimedia reageert hier op en moet het met klem erbij zetten. Dit is een gestoord iemand Tbs

ter beschikking voor de staat.
geef hem de juiste hulp in een inrichting.want je weet nooit wat hij in staat is echt te doen.
Opsluiten.

Tjitra

hij is vuurwapen gevaarlijk. hoe komt hij aan een pistool? hij is een gevaar. hij is dronken maar weet wat hij zegt. hij gaat de bak in en moet naar LPI

Mami

geef hem eten en onderbroek.laat hij de president om vergeving vragen. vergeving en hulp zoeken. hij is ziek.

ikke

“Kleine kinderen en dronken mensen vertellen de waarheid.”Advertentie

Suriname

Van Trikt brengt werkbezoek aan Minowc

Geplaatst

op

door

Governor Robert-Gray van Trikt van de Centrale Bank van Surinameheeft een werkbezoek gebracht aan het ministeruie van Onderwijs, Wetenschap enCultuur. Tijdens dit bezoek hebben minister Lilian Ferrier, directeur NataschaBennanon en mw. Gracia Valies-Ormskirk, waarnemend hoofd BVOS gesproken oversamenwerking inzake opleidingen op het gebied van hoger onderwijs (Masters,PhD) via een speciaal voor dit doel ingestelde CBvS Academy. Dit bezoek vondplaats op maandag 8 juli 2019.

Er werd specifiekgesproken over het aanbieden van specialistische opleidingen betreffendeCentrale Bank kerndoelstellingen, zoals monetaire en financiële stabiliteit.Ook andere opleidingen waaronder fiscal policy, FinTech en risk managementzullen worden aangeboden via de CBvS Academy. De mogelijkheid om meer studentennaar het buitenland te sturen om zich te specialiseren kwam ook aan de orde. Deminister en de governor bekijken op korte termijn hoe de samenwerking vorm tegeven.

Lees verder

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X