woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
5
(1)

Polissen uitvaartverzekering OW uitgereikt in Nickerie

lees ook ...

Overleg BiBis en Christelijke Gemeenschap over Samoa overeen...

Op 9 februari 2024 had minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) een ontmoeting met vertegenwoordigers van het Comité Christelijke Ke...

De eerste polissen van een uitvaartsverzekering werden door de Bond van Openbare Werken in Nickerie op zaterdag 18 juni jongstleden verstrekt aan de leden, onder leiding van de heer Donevan Grep. Aanwezig waren ook de waarnemend Districtscommissaris van Nickerie, mevr. Sherin Bansi-Durga en de Minister van Openbare Werken, dr. Riad Nurmohammed.

De verschillende sprekers die het woord voerden juichten dit initiatief toe. En gaven aan dat deze verzekering voor een stukje zekerheid zal zorgen in het leven. De waarnemend districtcommissaris feliciteerde de minister en de vakbond met de uitreiking van de eerste polissen voor uitvaartsverzekering, en ook de medewerkers van het ministerie van Openbare Werken in het district Nickerie.

Verder gaf de Districtscommissaris aan dat hoewel deze verzekering is gerealiseerd door de vakbond, het een felicitatie waard is aan het bestuur van de vakbond, maar ook aan de leden en de minister. Hij zei te hopen dat dit ook wordt overgenomen door andere organisaties.

Bij maatschappelijk ondernemen is het tegenwoordig een grote noodzaak om de belangen van de werkers gelijk te stellen aan dat van het kapitaal en ook andere factoren bij het ondernemen. Tegelijkertijd onstaat bij het verkrijgen van en uitvoering geven, aan de rechten van de werkers ook de plichten. Plichten als op tijd aan het werk verschijnen, een bijdrage leveren als overheidsmedewerker aan de doelen van de regering, want daarvoor bent u in overheidsdienst om de samenleving te dienen en niet omgekeerd.

“Als samenleving hebben wij het moeilijk met de heersende economische situatie.
Ook voor u is het moeilijk, maar de aanpassingsmaatregelen zijn een must om de economie weer op spoor te krijgen om weer economische groei te bereiken. Onder de deskundige leiding van onze President en in deze ook de minister van OW zullen wij zeker in slagen”, Aldus de Dc.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolissen uitvaartverzekering OW uitgereikt in Nickerie