donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Poging tot ketenroof: twee verdachten aangehouden door Regio Bijstand Team Midden

lees ook ...

Paul Somohardjo ontkracht geruchten over ruzie met Brunswijk...

Er is niets aan de hand tussen de PL en de ABOP. De samenwerking tussen de PL en de ABOP gaat nooit kapot. Er is ook geen enkel probleem met ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Als ik hem nu bel om te k...

M.J. (22) en R.D. (37) zijn door het Regio Bijstand Team Midden opgepakt na een mislukte poging om een winkelierster van haar halsketting te beroven. De verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen.

De twee mannen, rijdend op een bromfiets, stopten dinsdag bij een supermarkt aan de Indira Gandhiweg. De passagier stapte af, ging de winkel binnen, en legde een pakje koek samen met een geldbiljet op de toonbank. Terwijl de winkelierster bezig was met het wisselgeld, probeerde de man haar halsketting te grijpen. De winkelierster verzette zich krachtig, waardoor de verdachte de ketting losliet en de winkel uit rende. Hij sprong op de gereedstaande bromfiets, waar zijn kompaan op hem wachtte, en beide verdachten reden met hoge snelheid weg in noordelijke richting, aldus de politie Public Relations.

Na het incident waarschuwde het slachtoffer direct de politie. De verdachten werden later in het ressort Flora gearresteerd. Tijdens hun verhoor hebben ze schuld bekend. De politie vermoedt dat het tweetal betrokken is bij meerdere berovingen in regio Midden en voert verder onderzoek uit.

De verdachten blijven in hechtenis terwijl het onderzoek voortduurt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePoging tot ketenroof: twee verdachten aangehouden door Regio Bijstand Team Midden