Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

PLO ontvangt achterstallige betalingen

Geplaatst

op

door

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft bevestigt dat de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) de subsidie heeft ontvangen, dit is ook bevestigd door de voorzitter van de PLO, John Mahadewsingh.

Donderdagochtend heeft de Centrale Bank van Suriname de bedragen in opdracht van Financiën beschikbaar gesteld. Donderdagmiddag is het geld eindelijk overgeschreven naar de rekening van de PLO.

De betaling had betrekking op een achterstallige subsidie van zes maanden. Financiën heeft iets meer dan SRD 7 miljoen overgemaakt. Een dreigende staking, die de PLO had aangekondigd indien de regering niet over de brug zou komen, is daarmee van de baan

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Huldiging Wijnaldum in Suriname op eigen verzoek afgelast

Geplaatst

op

door

De huldiging van de voetballer Georginio Wijnaldum, gaat op verzoek van de sporter niet door. Dit wordt door het Nationaal Informatie Instituut (NII) gemeld.

Wijnaldum zou dit weekend in het district Coronie onderscheiden worden door president Desire Bouterse. De regering zegt in het bericht van NII alle begrip te tonen voor het standpunt van de voetballer. Hij wordt succes toegewenst in zijn verdere carrière. 

Lees verder

Suriname

Assembleedelegatie aanwezig bij ParlAmericas vergadering in Mexico

Geplaatst

op

door

Een afvaardiging van het Surinaams parlement (De Nationale Assemblée) vertegenwoordigt het land van 18 tot en met 20 juni 2019 in Mexicostad, Mexico, voor het bijwonen van de 11th Gathering of the Parliamentary Network for Gender Equality. Deze conferentie heeft als thema: “Achieving balance in the world of work.” De delegatie onderleiding van assembleevoorzitter Jennifer Simons bestaat verder uit Marinus Bee (Abop) en Jenny Warsodikromo (NDP).

Tijdens deze conferentie zullen volksvertegenwoordigers uit Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied van gedachten wisselen over onder andere de vele voordelen van economische versterking van vrouwen. Verder zal gesproken worden over het voorkomen en aanpakken van seksuele intimidatie op de werkplek, het herkennen van vrouwenarbeid en de mogelijke kansen voor vrouwen in de toekomst.

Lees verder

Meest gelezen

X