donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Platform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd

lees ook ...

Andere mogelijkheden om staatsinkomen te verhogen dan BTW of...

BTW op brandstof is verhoogd van 5 naar 10 procent en gaat op 1 oktober in. De vakbeweging is niet te spreken en heeft hierover een brief geschreven aan president Santhoki. Men eist aanhouding van de ...

Het ‘Platform Beveiliging en Veiligheid Johan Adolf Pengel Luchthaven’ (PBVJAP), is op 19 oktober door President Santokhi geïnstalleerd. Dit platform is onder meer verantwoordelijk voor bevordering van de integrale aanpak van terrorisme bestrijding, orde en veiligheid, criminaliteitsbestrijding en grensbewaking op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Het platform heeft een zittingsduur van één jaar. Het bestaat uit alle actoren die op onze luchthaven actief zijn, waaronder ook werkgroepen vallen. President Santokhi feliciteerde het platform met de installatie en gaf aan dat hun taken en verantwoordelijkheden zijn vervat in een resolutie.

“Uw taak is een zeer verantwoordelijke en belangrijke voor ons land. Door samen te werken, zult u uw werkzaamheden naar behoren kunnen uitvoeren. Succes toegewenst en ik reken op uw deskundigheid”, gaf het staatshoofd aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePlatform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd