zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Platform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd

lees ook ...

AWJ werkt weer met buurtorganisaties

Het onderdirectoraat Jeugdcentra van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ), de Nationale Vereniging van Welzijnsorganisaties (NVWO) alsook het Platform van Buurtorganisatie...

Het ‘Platform Beveiliging en Veiligheid Johan Adolf Pengel Luchthaven’ (PBVJAP), is op 19 oktober door President Santokhi geïnstalleerd. Dit platform is onder meer verantwoordelijk voor bevordering van de integrale aanpak van terrorisme bestrijding, orde en veiligheid, criminaliteitsbestrijding en grensbewaking op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Het platform heeft een zittingsduur van één jaar. Het bestaat uit alle actoren die op onze luchthaven actief zijn, waaronder ook werkgroepen vallen. President Santokhi feliciteerde het platform met de installatie en gaf aan dat hun taken en verantwoordelijkheden zijn vervat in een resolutie.

“Uw taak is een zeer verantwoordelijke en belangrijke voor ons land. Door samen te werken, zult u uw werkzaamheden naar behoren kunnen uitvoeren. Succes toegewenst en ik reken op uw deskundigheid”, gaf het staatshoofd aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePlatform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd