woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Platform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd

lees ook ...

Leerkrachten school Djoemoe naar de stad

Het schoolcomplex van Djoemoe wordt nog steeds geteisterd door een geestgestoorde. Kortgeleden was het weer raak. Nu is hij wel eindelijk aangehouden door de politie, maar de leerkrachten zijn nu in d...

Het ‘Platform Beveiliging en Veiligheid Johan Adolf Pengel Luchthaven’ (PBVJAP), is op 19 oktober door President Santokhi geïnstalleerd. Dit platform is onder meer verantwoordelijk voor bevordering van de integrale aanpak van terrorisme bestrijding, orde en veiligheid, criminaliteitsbestrijding en grensbewaking op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Het platform heeft een zittingsduur van één jaar. Het bestaat uit alle actoren die op onze luchthaven actief zijn, waaronder ook werkgroepen vallen. President Santokhi feliciteerde het platform met de installatie en gaf aan dat hun taken en verantwoordelijkheden zijn vervat in een resolutie.

“Uw taak is een zeer verantwoordelijke en belangrijke voor ons land. Door samen te werken, zult u uw werkzaamheden naar behoren kunnen uitvoeren. Succes toegewenst en ik reken op uw deskundigheid”, gaf het staatshoofd aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePlatform Beveiliging en veiligheid JAP geïnstalleerd