woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Plan Passy als tijdelijk Voetbalbondcoach van Suriname on hold

lees ook ...

SCBA vermaant de bevolking om op 24 maart vredig te proteste...

De Suriname Chinese Business Alliance (SCBA) heeft op 21 maart jongstleden het volgende in verband met de protestactie van 24 maart aanstaande, ter attentie van de bevolking van Suriname gebracht.  ...

Gorré was vanwege ’moverende reden’ ontslagen eind juli van dit jaar. Informatie had de pers bereikt dat de Mexicaan Jacques Passy  door de Surinaamse Voetbalbond (SVB) aangesteld is als interim-bondscoach. Passy zou de tijdelijke opvolger van Dean Gorré moeten worden, die eind juli werd ontslagen. Eerder heeft Passy als bondcoach leiding gegeven aan Saint Kitts en Nevis en de Dominicaanse Republiek. D. Mathoera, ondervoorzitter van de SVB zegt dat de plannen met Passy on hold zijn.

Suriname heeft zich weten te kwalificeren voor de Gold Cup onder Gorré, oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Ajax. Natio werd daarna uitgeschakeld. Officieel stond Gorré nog onder contract tot 2023.

“De SVB bestudeert verschillende mogelijkheden voor Natio om één of twee wedstrijden in Suriname te spelen tijdens het komende FIFA-schema in november. De SVB zal gebruikmaken van de diensten van de heer J. Passy Khan, die een interim-functie zal hebben. Deze periode zal ook door de SVB worden benut om een vaste coach aan te trekken voor de selectie”, dit is volgens een tegenbericht in een bekende radioprogramma een plan geweest van de SVB.

De ondervoorzitter van de SVB, D. Mathoera zei in dat programma,  dat de plannen  om met de Mexicaan in zee te gaan on hold zijn. Nu is de SVB bezig met Brian Tevreden als voetbalmanager om Natio te herstructureren. Hij zegt dat het SVB aan het eind van de week meer informatie zal hebben om te delen hierover.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePlan Passy als tijdelijk Voetbalbondcoach van Suriname on hold