maandag 30 januari 2023
28.7 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(2)

PL helpt brandslachtoffer

lees ook ...

Surinamese people do not readily accept local goods

Rising Sun Wine Shop CEO Benito Amania claims that nine years of trial and error have gone into this business. Many Surinamese choose significantly less expensive varieties of wine produced abroad as ...

 

Familie Dipokromo te leiding 11 is slachtoffer geworden van brand. Pertjajah Luhur heeft geld bijeengezet om bouwmateriaal te kopen t.b.v. de herbouw van de woning. De brand is waarschijnlijk ontstaan toen een zoon van de familie in een kamer een aansteker aanmaakte.

De familie van vijf is heel dankbaar voor alle hulp die is verkregen. Ook de DC heeft een bijdrage geleverd. Drie andere familieleden woonden in bij de familie. Jacintha Dipokromo zegt dat velen het gezin hebben ondersteunt. Zij is dankbaar voor alle hulp.  De familie heeft veel verloren.

Er is heel gauw hulp geboden op verschillende manieren de afgelopen vrijdag. Bouwmaterialen zijn aangeleverd. De eerste steenlegging heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van PL voorzitter Paul Somohardjo en de minister van Binnenlandse Zaken Bronto Somohardjo. In versneld tempo hebben zaken  plaatsgevonden.” De partij is sociaal. In deze gevallen moeten we inkomen” zegt Somohardjo. De voorzitter heeft de mensen geadviseerd om na de bouw het huis te verzekeren tegen brand, Hij adviseert een ieder om hetzelfde te doen. De PL-voorzitter schat dat er ongeveer SRD.100.000,- nodig is voor de herbouw van het eerste woongedeelte.

Het initiatief om hulp te bieden komt van de voorzitter dhr. P. Somohardjo. Ook heeft hij andere toppers benaderd om een bijdrage te leveren en hoopt dat anderen in de samenleving ook naar draagkracht een bijdrage zullen  leveren. Verder overweegt de voorzitter om gedaan te krijgen dat de verzekering het eerste jaar wordt betaald voor de familie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePL helpt brandslachtoffer