donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

PL geeft 10% korting in Volkswinkel na vaccinatie

lees ook ...

Damaru ontvangt dubbelplatina voor ‘Mi Rosu’

De klassieker ‘Tuintje in mijn hart’ (Mi Rosu) bezorgt Damaru dubbelplatina, na goud en platina eerder. Zestien jaar geleden zong hij het nummer, dat gewijd is aan zijn dochter met Jan Smit. Het numme...

Pertjajah Luhur (PL) stelt haar centrum aan de Mangrovestraat te Beekhuizen beschikbaar voor een vaccinatiecampagne op zaterdag 3 juli. Als extra stimulans, heeft de partij besloten in de Volkswinkel een korting van 10% te geven op alle basisgoederen voor mensen die zich bij PL laten vaccineren.

“Zo kan het niet doorgaan, we leven als gevangenen en velen van onze leden en sympathisanten zijn Covid-19-positief bevonden. Tientallen van onze geliefden en vrienden zijn helaas bezweken aan het Covid-19-virus en het einde van de lockdowns is nog niet in zicht,” zegt voorzitter Paul Somohardjo in een schrijven.

De PL is niet de enige politieke partij die een vaccinatiecampagne organiseert. De VHP had vorige week een volle bak aan gevaccineerden en de NDP zal binnenkort een campagne organiseren waarbij de ex-president, Desire Bouterse, en zijn echtgenote hun eerste prikje zullen ontvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePL geeft 10% korting in Volkswinkel na vaccinatie