zondag 5 december 2021
26 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

PL gaat aandelen in import-exportbedrijf verkopen

lees ook ...

Hiv/aids anno 2021 nog een gezondheidszorgprobleem in de wer...

Over de hele wereld zijn er meer dan 37 miljoen personen die met hiv leven, waarvan 10 miljoen nog niet op medicatie ingesteld zijn. In 2020 waren er nog 1,5 miljoen nieuwe infecties en 680.000 person...

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) zal het recent opgezette import-exportbedrijf “NV Volks Impex” op de aandelenmarkt te plaatsen. Er worden in totaal 50.000 aandelen van 100 SRD en 5000 aandelen van 1000 SRD verkocht.

PL hoopt 10 miljoen SRD op te halen om haar nieuwe nv goed van de grond te kunnen krijgen.

PL voorzitter Paul Somohardjo geeft aan dat het volk ook hierin betrokken moet worden, waardoor er ook aandelen van 100 SRD worden aangeboden. Het geld is een investering voor het halen van goederen. Voor de goede orde is er uiteraard ook een Raad van Commissarissen, die verantwoordelijk is voor de globale toezicht.

Er zal om de 6 maanden dividend worden uitgekeerd. “We hopen dat wij de zaak goed kunnen draaien en we hebben vaste vertrouwen met de aantal winkels dat we hebben, dat we goeie afzet gaan hebben” geeft voorzitter Somohardjo aan.

Het doel van deze NV is primair om de prijs van basisgoederen betaalbaar te maken. Het streven is om dit jaar nog 25 Volkswinkels op te zetten in alle districten. Momenteel heeft de PL er 15.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePL gaat aandelen in import-exportbedrijf verkopen