woensdag 29 juni 2022
28 C
Paramaribo
22.9 C
Amsterdam
5
(1)

PL gaat aandelen in import-exportbedrijf verkopen

lees ook ...

Amerikaanse militairen delen kennis over hulpverlening bij r...

Drie militaire instructeurs van het Civil Affairs Team 862 (98th Civil Affairs Battalion - Special Operations/Airborne) uit de Verenigde Staten hebben een maand lang kennis en ervaringen met Surinaams...

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) zal het recent opgezette import-exportbedrijf “NV Volks Impex” op de aandelenmarkt te plaatsen. Er worden in totaal 50.000 aandelen van 100 SRD en 5000 aandelen van 1000 SRD verkocht.

PL hoopt 10 miljoen SRD op te halen om haar nieuwe nv goed van de grond te kunnen krijgen.

PL voorzitter Paul Somohardjo geeft aan dat het volk ook hierin betrokken moet worden, waardoor er ook aandelen van 100 SRD worden aangeboden. Het geld is een investering voor het halen van goederen. Voor de goede orde is er uiteraard ook een Raad van Commissarissen, die verantwoordelijk is voor de globale toezicht.

Er zal om de 6 maanden dividend worden uitgekeerd. “We hopen dat wij de zaak goed kunnen draaien en we hebben vaste vertrouwen met de aantal winkels dat we hebben, dat we goeie afzet gaan hebben” geeft voorzitter Somohardjo aan.

Het doel van deze NV is primair om de prijs van basisgoederen betaalbaar te maken. Het streven is om dit jaar nog 25 Volkswinkels op te zetten in alle districten. Momenteel heeft de PL er 15.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePL gaat aandelen in import-exportbedrijf verkopen