woensdag 22 maart 2023
31.1 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(1)

Piqué wil 20 januari weer protesteren

lees ook ...

Minister Ramdin: ‘Excuses slavernijverleden moeten in Surina...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft gisteren de Speciaal Gezant Slavernijverleden, Frédérique de Man, ontvangen voor een ...

De activist Sibrano Piqué heeft vandaag een vergunning aangevraagd om op 20 januari te kunnen protesteren. De aanvraag wordt bevestigd door Ricardo Bhola, districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost. Piqué zegt de vergunning te hebben aangevraagd, omdat hij de regels niet wil overtreden.

Hij is het er niet eens mee dat de regering naar het Internationaal Monetair Fonds (IMF) stapt om de economische en financiële problemen op te lossen. Als de regering in zee gaat met het IMF, zal de overheid stoppen met subsidies van stroom en water. Deze stap zal vooral de mofinawan zwaar treffen, omdat hun vaste lasten veel hoger zullen worden, terwijl ze ook te maken hebben met de hoge prijzen in de winkels.

De districtscommissaris zal het verzoek morgen bespreken met de staf van het commissariaat. Het kabinet van de president en andere relevante autoriteiten zullen ook worden ingelicht, waarna Piqué het besluit zal vernemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePiqué wil 20 januari weer protesteren