zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Pilotproject afdeling rijbewijzen afgesloten

lees ook ...

Schoolgaande tienermoeders krijgen inzicht in opvoedingsvaar...

Het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft de tweede sessie over opvoedingsvaardigheden voor schoolgaande tienermoeders gehouden. Deze keer was het de beurt aan jonge moede...

 De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname(KPS), waarbij de afdeling tot 16.30 open bleef is afgesloten. Het pilotproject duurde drie maanden. Toch zijn er mensen, die geen gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid. Het was de bedoeling om deze groep, meer ruimte te bieden om zo hun zaken af te handelen.

Vanaf maandag 11 oktober 2021 zijn de openingstijden voor het aanvragen, verlengen en ophalen van rijbewijzen hetzelfde als voor aanvang het project, en wel  van maandag tot en met vrijdag van half acht  in de ochtend tot en met twee uur in de middaguren. Op   zaterdag kan men dat doen van acht uur tot en met twaalf uur.
De aanvragen voor rijtoestemmingen en Internationale rijbewijzen kunnen uitsluitend  op de maandag, woensdag en vrijdag van 07.30 uur tot en met 14.00 uur.

Zij die hun rijbewijs moeten ophalen worden wederom opgeroepen. Het advies is om eerst op de website te controleren als u naam voorkomt of te bellen naar het nummer 4022158(KPS)

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePilotproject afdeling rijbewijzen afgesloten