woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

PG Baidjnath Panday gaat met pensioen

lees ook ...

Brug rijweg naar Brownsweg weggespoeld

Door de zware regen van de afgelopen tijd is de 'by-pass Tutayabrug' vrijdag weggespoeld. Om deze reden is de tweede brug op de rijweg naar Brownsweg door districtscommissaris (dc) Ludwig Mendelzoon v...

De Procureur-Generaal Roy Baidjnath Panday die vanaf 2014 leiding gaf aan het Openbaar Ministeriegaat binnenkort met pensioen. De regeringstop maakte op 07 april jongstleden kennis met de waarnemend PG, Garcia Paragsingh. Tijdens deze belangrijke vergadering waren aanwezig president Chandrikapersad Santokhi, Vicepresident Ronnie Brunswijk, de ministers Albert Ramdin en Kenneth Amoksi. De regering ging akkoord met de voordracht van Garcia Paragsingh als waarnemend PG.

Vrijdag aanstaande neemt President Santokhi op een gepaste manier afscheid van Procureur General Roy Baidjnath Panday. Garcia Paragsingh die momenteel de oudste advocaat-generaal in anciënniteit is, neemt op 13 april de leiding van het Openbaar Ministerie over in de functie van waarnemend PG. De aankomende waarnemend PG is breed gedragen en heeft heel veel kennis en ervaring aangaande het werk dat uitgevoerd moet worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePG Baidjnath Panday gaat met pensioen