vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(2)

Pfizer vaccins gedoneerd door Nederland

lees ook ...

HB media presenteert African Edition in culturele evenemente...

Het oudste theater in Suriname en het Caraïbisch gebied, Thalia organiseert op 13 april aanstaande op het terras, een African Editionuit  haar culturele evenementenserie. Djina Berggraaf-Sanchit, dire...

Op 7 december jongstleden ontving het ministerie van Volksgezondheid  een aantal van 19.890 Pfizer vaccins als donatie van Nederland, met als vervaldatum maart 2023. De landen hebben een bilaterale donatie overeenkomst ondertekend. Met deze handeling wordt er invulling aan gegeven.

Nederland steunde eerder in de strijd tegen Covid-19, toen Suriname op zoek was naar vaccins tegen het coronavirus. Ook op ander gebied bood men ondersteuning aan de gezondheidssector.

Volksgezondheid is van plan een ander vaccinatiecampagne op te zetten om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Hiervoor dient men zich aan te melden bij het BOG Medisch Centrum aan de Rode Kruislaan.

De oproep is nu aan eenieder boven twaalf jaar die nog niet is gevaccineerd om zich aan te melden. Gevaccineerden kunnen er ook terecht voor een booster, derde of vierde vaccinatieprik, indien de laatste vaccinatie vier maanden geleden was ontvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

49 REACTIES

49 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePfizer vaccins gedoneerd door Nederland