dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Malakit in Health for all film festival

lees ook ...

Brandstofprijzen in Suriname weer aangepast

Afgelopen nacht zijn de brandstofprijzen in Suriname weer aangepast. aan de pomp moet voor ongelode brandstof SRD 26,76 worden betaald. Dit betekent een verhoging van SRD 1,88 per liter. Diesel gaat v...

De directeur ‘Overdraagbare Ziekten en Milieubepalende Factoren’ van de Gezondheidsdienst van de Pan-Amerikaanse Gezondheids Organisatie (PAHO), heeft zijn waardering uitgesproken naar het ministerie van Volksgezondheid van Suriname voor de inspanningen die het land levert voor het elimineren van malaria.

De CDE verwijst naar de speciale vermelding van de World Health Organization (WHO) Health for All Film Festival (HAFF) op het gebied van “Health Innovation” naar Malakit – Brazilië, Frans-Guyana, Suriname/ Malaria – Toegang tot diagnose en zorg in het Binnenland.

Deze erkenning laat Surinames inzet als E-2025-land blijken en de voortdurende inspanningen om diensten te verlenen aan mobiele migrantenpopulaties die gevaar lopen, evenals interesse in gecoördineerde acties met buurlanden. CDE bevestigd nogmaals de steun van PAHO en de inspanningen van Suriname om malaria uit te roeien. Er zal uitgekeken worden naar een nauwe samenwerking om het malaria doel op regionaal niveau te bereiken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMalakit in Health for all film festival