woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(2)

Peuter achtergelaten op poli

lees ook ...

Internationale dag van de Vrede

21 september 198 is de door de VN uitgeroepen Internationale dag van de Vrede. Het doel van deze specifieke dag, die vandaag herdacht wordt, is om extra aandacht te schenken aan wapenstilstand en gewe...

De politie is op zoek naar de ‘moeder’ van een peuter die verdween nadat zij het toilet van de poli van het ziekenhuis bezocht en het kindje onder de hoede van een poli bezoekster achterliet.

Deze vrouw deed op maandag 16 augustus de politie van Jeugdzaken aan. Zij had een peuter van ongeveer 2 jaar bij zich. Volgens verklaring van deze aangeefster, was zij op vrijdag 30 juli op een poli van het Academisch ziekenhuis toen de ‘moeder’ van dit kindje haar benaderde met het verzoek even op hem te letten omdat zij naar het toilet moest.

De vrouw heeft de ‘moeder’ sedert dien niet terug gezien. Zij nam het kindje mee naar haar huis in de hoop dat de ‘moeder’ het kind zou komen halen. Dit is echter niet gebeurd. De politie krijgt graag hulp van de samenleving met de opsporing van de vrouw die het kind op de poli achterliet.

UPDATE:De familie van het kindje heeft contact gemaakt met de politie. Eind goed, al goed!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePeuter achtergelaten op poli