woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Petronas schenkt vergader apparatuur aan directoraat beroepsonderwijs

lees ook ...

Alakondre Puwema Neti voor uitbanning rassendiscriminatie

Matai Zamuël, de mannelijke Caricom-Jeugdambassadeur voor Suriname (2022-2024), is de motor achter de Alakondre Puwema Neti. Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 21 maart 2023 in Theater Thalia en ...

Oliemaatschappij Petronas Suriname Exploration en Production B.V (PSEPBV) heeft vergaderapparatuur geschonken aan het Onderdirectoraat Beroepsonderwijs van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC). De vergaderapparatuur is op 19 augustus 2022 in gebruik genomen. 

De onderdirecteur Beroepsonderwijs, Susanna Verveer, is ingenomen met deze geste, die kan worden gebruikt om te vergaderen. “Met de economische uitdagingen in het land is het handig op afstand vergaderingen te beleggen en dat is nu met behulp van deze apparatuur mogelijk,” zegt de onderdirecteur. Zij kijkt uit naar meerdere projecten met de organisatie om zodoende het werk binnen het beroepsonderwijs efficiënter uit te voeren.

De directeur van Petronas, Ahmad Shamsul, geeft aan dat het bedrijf een verantwoordelijk bedrijf is dat zich houdt aan het welzijn van gemeenschappen dicht bij hen. “Een van de manieren waarop we dit doen is door te helpen om de gezondheidszorg en het onderwijs in dit land te verbeteren. In de afgelopen drie jaar is onze focus ook verschoven naar de onderwijssector en hebben onze steun gegeven aan het Natuurtechnisch Instituut (Natin) en het Polytechnic College Suriname (PTC) in 2019.

“Vandaag is het de beurt aan de Technical and Vocational Education and Training Bureau (TVET). Het is voor het bedrijf een waar genoegen om nu onze bijdrage van een compleet videoconferentie systeem over te dragen. Ik hoop dat met deze inspanning het TVET-personeel is uitgerust met wat ze nodig hebben om de gemeenschap in Suriname te blijven onderwijzen.”

Petronas is een volledig geïntegreerde wereldwijde energiegroep, die energie en oplossingen levert om de vooruitgang van de samenleving duurzaam te stimuleren. De maatschappij doet sinds 2013 zaken in drie olie- en gasblokken voor de kust van Suriname, namelijk Blok 48, 52 en 53. Zijn dochteronderneming, Petronas Suriname Exploration & Production B.V (PSEPBV), onderzoekt en stimuleert upstream investerings- en groeimogelijkheden in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePetronas schenkt vergader apparatuur aan directoraat beroepsonderwijs