donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Pertjajah Luhur dichterbij gemeenschap met volkswinkel in Wanica

lees ook ...

Salarissen rechterlijke macht gaan fors omhoog

De regering zal de salarissen van de rechterlijke macht en de procureur-generaal (pg) fors verhogen. Dit wil de regering met spoed doen via een Staatsbesluit. Intussen heeft de Raad van Ministers de v...

De Pertjajah Luhur (PL) heeft de eerste volkswinkel in het district Wanica geopend aan de Bomaweg. De partij probeert met het openen van buurtwinkels de gemeenschap een helpende hand toe te reiken door haar te voorzien van basisgoederen tegen een schappelijke prijs.

Naast het kopen van basisgoederen kan men in de winkel terecht voor het kopen van basisgoederen tegen de kostprijs. Op die manier wordt geprobeerd om de mensen in deze moeilijke tijd tegemoet te komen, zegt partijlid Bronto Somohardjo.

In tijden van de economische crisis, waarbij het volk te kampen heeft met de hoge koersen, met alle gevolgen van dien, is de partij bereid het volk op de een of andere manier bij te staan.

De PL staat sinds haar bestaan bekend om haar sociale kracht. Zo zal de partij proberen om een aantal volkswinkels te openen in Suriname. Hij zegt verder dat de PL geen verkiezingspartij is maar constant aan het werk is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePertjajah Luhur dichterbij gemeenschap met volkswinkel in Wanica