vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Personen op de up-date lijst van KPS mogen hun rijbewijs afhalen

lees ook ...

South Dakota National Guard Brigadier General visits the Def...

Brigadier General Deborah Bartunek of the South Dakota National Guard (SDNG) met last week with Defense Secretary Krishna Mathoera and Army Commander Colonel Werner Kioe A Sen to further solidify rela...

De afdeling Public Relations KPS van het Korps Politie Suriname heeft per 28 april jongstleden bekend gemaakt, dat de afdeling Rijbewijzen de afgelopen weken, een aanvang heeft gemaakt met het uitprinten van E- Rij- bewijzen. Het gaat hierbij om rijbewijzen voor pas geslaagden en aanvragen voor verlengingen.

Van de E-Rijbewijzen die zijn uitgeprint is er een up-date lijst samengesteld. De politie roept personen die op de up-date lijst voorkomen op om hun rijbewijs af te halen. Vooralsnog worden alleen de personen wiens naam op de lijst voorkomen opgeroepen.

De pas geslaagden moeten hun E-ID kaart meenemen, terwijl de aanvragers voor verlengingen, het vervallen rijbewijs en E-ID kaart moeten overleggen. De afhandelingskosten voor zowel de pas geslaagden en de aanvragers voor verlengingen is SRD 250,– .

Er wordt gemeld dat er de komende weken verder zal worden uitgeprint, om zodoende de achterstand in de verstrekking van E-Rijbewijzen in te lopen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersonen op de up-date lijst van KPS mogen hun rijbewijs afhalen