donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Personeel Directoraat Nationale Veiligheid gedecoreerd

lees ook ...

Today is the third day of AZP action

The Academic Hospital Paramaribo (AZP) personnel is taking action since the hospital staff has still not received their 8% pay raise. In an interview with the media, Bond Chairman Lloyd Pool claims th...

Een aantal van 179 militairen die ingedeeld zijn op het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), zijn op woensdag 29 december 2021 als waardering voor hun trouwe dienstjaren gedecoreerd in de Congreshal. President Santokhi sprak de decorandi bemoedigend toe waarna hij persoonlijk vier leden decoreerde. De DNV-militairen zijn voor respectievelijk 10, 15 en 20 dienstjaren gedecoreerd.

Naast president Chandrikapersad Santokhi waren aanwezig de directeur van defensie drs. Sherif Abdoelrahman, die minister Krishnakoemarie Mathoera vertegenwoordigde, en DNV-directeur Shivanand Ramlall. Het ministerie van Defensie heeft in samenwerking met de afdeling Personeelszaken van de DNV zich ingespannen om alvast de achterstanden in huldigingen van het jaar 2016-2017 in te lopen.

President Santokhi was verheugd dat de decoratie voor de jaarafsluiting kon geschieden. “De nationale trots, discipline en integriteit zijn zaken waarop gelet wordt als er gewerkt wordt aan de kwaliteit van de veiligheid in Suriname”, stelde de president. Het staatshoofd zei het komend jaar te zullen investeren in trainingen en het opvoeren van de professionaliteit van de militairen.

Er moet gewerkt worden aan de professionalisering en het herstel van het imago van het DNV. “Het komend jaar wordt een jaar van actie, implementatie en het neerzetten van resultaten”, aldus de president

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel Directoraat Nationale Veiligheid gedecoreerd