woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel St. Vincentius Ziekenhuis ontvangt koopkrachtversterking

lees ook ...

Staatshoofden vergadering UNASUR in Brazilie

De staatshoofdenvergadering: ‘The Meeting of the Presidents of the Countries of South America’ wordt de komende week Brazilië gehouden. De bijeenkomst is een initiatief van de Braziliaanse president L...

De koopkrachtversterking is  gestort voor het personeel van het St. Vincentius Ziekenhuis. Het werk was tijdelijk neergelegd, omdat er onzekerheid bestond bij het personeel over de koopkrachtversterking. Na de overmaking is de actie opgeheven.

De verzekeringsmaatschappijen Assuria en Self Reliance hebben hun medewerking verleend door hun betalingen aan het ziekenhuis versneld uit te voeren, volgens algemeen directeur Manodj Hindori.

“Ik ben opgelucht dat de uitbetaling vandaag kon plaatsvinden en dat de actie is opgeheven. Ik ben blij dat wij ‘on speaking terms’ met de bond zijn gebleven. We zullen doorgaan om met de bond te onderhandelen over betere lonen voor het personeel. Het leven is echt duur geworden voor de mensen en we willen ze graag een goed loon geven, maar dan moeten we zelf wel over voldoende middelen beschikken. We zullen nog zien waar we op uitkomen met de onderhandelingen over de collectieve arbeidsovereenkomst 2021, die op 15 juli zullen beginnen,” aldus Hindori.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel St. Vincentius Ziekenhuis ontvangt koopkrachtversterking