dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel St. Vincentius Ziekenhuis ontvangt koopkrachtversterking

lees ook ...

BEP noemt politieke situatie in Suriname angstaanjagend

De politieke partij Broederschap & Eenheid in de Politiek (BEP), wil met een korte statement zoals hieronder verder verwoord, aan land, volk en achterban te kennen geven, dat de actuele politieke ...

De koopkrachtversterking is  gestort voor het personeel van het St. Vincentius Ziekenhuis. Het werk was tijdelijk neergelegd, omdat er onzekerheid bestond bij het personeel over de koopkrachtversterking. Na de overmaking is de actie opgeheven.

De verzekeringsmaatschappijen Assuria en Self Reliance hebben hun medewerking verleend door hun betalingen aan het ziekenhuis versneld uit te voeren, volgens algemeen directeur Manodj Hindori.

“Ik ben opgelucht dat de uitbetaling vandaag kon plaatsvinden en dat de actie is opgeheven. Ik ben blij dat wij ‘on speaking terms’ met de bond zijn gebleven. We zullen doorgaan om met de bond te onderhandelen over betere lonen voor het personeel. Het leven is echt duur geworden voor de mensen en we willen ze graag een goed loon geven, maar dan moeten we zelf wel over voldoende middelen beschikken. We zullen nog zien waar we op uitkomen met de onderhandelingen over de collectieve arbeidsovereenkomst 2021, die op 15 juli zullen beginnen,” aldus Hindori.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel St. Vincentius Ziekenhuis ontvangt koopkrachtversterking