donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4
(2)

Personeel RGD staakt

lees ook ...

Organic movement back on the streets

Activists from the Organic Movement demands now for the Santokhi-Brunswijk government to give their mandate back. This because they did not give in to the demands of the people of Suriname. On Saturda...

Het personeel van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) is in staking. De Bond van het Personeel bij de RGD (BPRGD) zegt in een schrijven aan haar leden dat de directie van de RGD de gedane afspraken niet is nagekomen.

Het gaat om de salarissen over de maand januari 2022 wat intussen al uitbetaald is. Verder moet nog de eenmalige cao-uitkering van SRD 3.000 over het jaar 2021 en de kledinggelden over het jaar 2022 uitbetaald worden, die normaliter in januari worden uitbetaald. Er is aan geen enkele afdeling van de RGD dispensatie verleend.

Voor de swabdiensten die verricht worden moet het personeel nog betaald worden. In december is het personeel betaald voor de diensten van oktober en de maanden november en december staan nog open. De swabgelden dienen door het ministerie van Volksgezondheid te worden betaald.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel RGD staakt