maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel strafinrichting Duisburglaan verwend

lees ook ...

Franse en Guyanese ambassadeur willen samenwerking met Surin...

De ambassadeur van Frankrijk in Suriname, Nicolas de Bouillane de Lacoste, en de ambassadeur van Coöperatieve Republiek Guyana, Virjanand Depoo, hebben tijdens een bezoek aan de voorzitter van De Nati...

Vrouwelijke personeelsleden en rekruten van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID) zijn verwend in verband met Moederdag. De vrouwen werkzaam in deze strafinrichting zijn daarbij bedacht met een pakket. Vanwege de heersende Covid-19-situatie in het land kon er niet gefeest worden. Met de inachtneming van de Covid-19-maatregelen mochten de vrouwen op een leuke manier hun pakket in ontvangst nemen.

Het doel van het project was om de vrouwen te motiveren, ondanks de economische situatie nu in het land de moed niet op te geven, maar juist om de prestatie meer te vergroten zei onderdirecteur Personeelszaken, Sewdath Koendjibiharie.

Verder gaf hij aan dat elke dag Moederdag is, alleen is er een dag uitgeroepen om de moeders extra aandacht te geven. En dat is de reden waarom de directie het project ondersteund heeft. De directeur van PID Joyce Pane-Alfaisi, feliciteerde de groep en gaf aan dat zij geen speech zou houden, omdat het ook haar dag is.

De trekkers van deze activiteit zijn Astrid Koswal en Madhvi Sheobaran van het stafbureau. Om het pakket te kunnen geven zijn de trekkers op pad geweest. De ondersteuners bij deze zijn Ini-Dia rice, Paloma rice, Firgos, Rudisa en de penitentiaire ambtenaar Mitchel Vogeland. Enkele vertegenwoordigers van de sponsoren waren ook aanwezig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel strafinrichting Duisburglaan verwend