zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel PCS wederom in actie

lees ook ...

Huize Ashiana in gesprek met ministerie over subsidievertrag...

Brenda van Daal, de directeur van Huize Ashiana, heeft opheldering gegeven over de vertraging in de subsidieaanvraag en de ontbrekende documenten die tot onrust hebben geleid bij zowel bewoners als pe...

Het personeel van het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, is wederom in actie. De actie is maandagochtend begonnen. Aanleiding hiervan is de late uitbetaling van salarissen. Daarnaast zijn ze niet eens volledig. “Ik heb mijn salaris pas vandaag ontvangen en merk dat het niet eens volledig is. Ook zie ik de beloofde koopkrachtversterking niet”, zegt een zorgverlener, terwijl ze een tyuri maakt.

Ze is woedend op het ministerie van Volksgezondheid. President Chan Santokhi had vorig jaar beloofd dat de ambtenaren in jananuari wederom een koopkrachtversterking zou krijgen. “Ik zie daar niks van”, merkt de zorgverlener op.
Afhankelijk van de communicatie vanuit de regering zal het personeel dinsdag afwegen of ze door gaat met het voeren van actie of niet. Het is niet de eerste keer dat het personeel van PCS in actie gaat wegens late uitbetalingen van salarissen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel PCS wederom in actie