donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel PCS wederom in actie

lees ook ...

Fout parkeren in Albina wordt aangepakt

De politie van het bureau Albina gaat in samenwerking met de buurt-manager, Brigadier van Politie Ingrid Adrianus, beginnen met de ordening van een parkeerterrein voor de Albina taxi's in het district...

Het personeel van het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, is wederom in actie. De actie is maandagochtend begonnen. Aanleiding hiervan is de late uitbetaling van salarissen. Daarnaast zijn ze niet eens volledig. “Ik heb mijn salaris pas vandaag ontvangen en merk dat het niet eens volledig is. Ook zie ik de beloofde koopkrachtversterking niet”, zegt een zorgverlener, terwijl ze een tyuri maakt.

Ze is woedend op het ministerie van Volksgezondheid. President Chan Santokhi had vorig jaar beloofd dat de ambtenaren in jananuari wederom een koopkrachtversterking zou krijgen. “Ik zie daar niks van”, merkt de zorgverlener op.
Afhankelijk van de communicatie vanuit de regering zal het personeel dinsdag afwegen of ze door gaat met het voeren van actie of niet. Het is niet de eerste keer dat het personeel van PCS in actie gaat wegens late uitbetalingen van salarissen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel PCS wederom in actie