zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel One Stop Shop Nickerie vraagt aandacht voor onzekere situatie

lees ook ...

Renovatie scholen binnenland kan beginnen; geld vrijgemaakt

De scholen in het binnenland die door wateroverlast waren getroffen kunnen eindelijk worden schoongemaakt en gerenoveerd, omdat er geld is vrijgemaakt hiervoor. Minister Marie Levens van Onderwijs, We...

Het personeel van de Stichting One Stop Shop Nickerie heeft dinsdag een petitie ingediend op het districtscommissariaat. De personeelsleden zijn bezorgd. Zij vragen aandacht voor de onzekere situatie waarin zij nu verkeren. Volgens hun ontvangt de stichting geen subsidie meer. Het gevolg hiervan is dat de banen van ruim twaalf medewerkers in gevaar komen.

De petitie werd namens de waarnemend districtscommissaris Sherin Bansi-Durga in ontvangst genomen door districtssecretaris Sharmila Thakoer-Shiamrai.

De stichting One Stop Shop ondersteunt patiënten met chronische ziekten kosteloos met medische screening, wondbehandeling, educatie, behandeling door de medisch pedicure specialisten, fysiotherapeuten en psychologen. Door het verlenen van deze diensten heeft de stichting kunnen bijdragen aan stabilisatie van de amputatiecijfers in Suriname.

Eerder dit jaar kwamen de medewerkers van de stichting One Stop Shop al in het nieuws in verband met de stopzetting van de dienstverlening. Er werd in maart een petitie ingediend bij vicepresident Ronnie Brunswijk. Toen al was er sprake van een gebrek aan financiële middelen, waardoor zij hun diensten niet meer zoude kunnen verlenen.

De One Stop Shop levert een bijzondere bijdrage aan de behandeling van voornamelijk personen die leven met suikerziekte. Als zij als gevolg hiervan wondjes hebben worden die door medewerkers van deze stichting behandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel One Stop Shop Nickerie vraagt aandacht voor onzekere situatie