maandag 20 maart 2023
23.8 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel One Stop Shop Nickerie vraagt aandacht voor onzekere situatie

lees ook ...

Santokhi ontvangt geloofsbrieven ambassadeurs van Thailand e...

De niet-residerende ambassadeurs van de Republiek Pakistan en het Koninkrijk Thailand hebben hun opwachting gemaakt bij president Chandrikapersad Santokhi. Zij hebben op woensdag 15 maart 2023 hun gel...

Het personeel van de Stichting One Stop Shop Nickerie heeft dinsdag een petitie ingediend op het districtscommissariaat. De personeelsleden zijn bezorgd. Zij vragen aandacht voor de onzekere situatie waarin zij nu verkeren. Volgens hun ontvangt de stichting geen subsidie meer. Het gevolg hiervan is dat de banen van ruim twaalf medewerkers in gevaar komen.

De petitie werd namens de waarnemend districtscommissaris Sherin Bansi-Durga in ontvangst genomen door districtssecretaris Sharmila Thakoer-Shiamrai.

De stichting One Stop Shop ondersteunt patiënten met chronische ziekten kosteloos met medische screening, wondbehandeling, educatie, behandeling door de medisch pedicure specialisten, fysiotherapeuten en psychologen. Door het verlenen van deze diensten heeft de stichting kunnen bijdragen aan stabilisatie van de amputatiecijfers in Suriname.

Eerder dit jaar kwamen de medewerkers van de stichting One Stop Shop al in het nieuws in verband met de stopzetting van de dienstverlening. Er werd in maart een petitie ingediend bij vicepresident Ronnie Brunswijk. Toen al was er sprake van een gebrek aan financiële middelen, waardoor zij hun diensten niet meer zoude kunnen verlenen.

De One Stop Shop levert een bijzondere bijdrage aan de behandeling van voornamelijk personen die leven met suikerziekte. Als zij als gevolg hiervan wondjes hebben worden die door medewerkers van deze stichting behandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel One Stop Shop Nickerie vraagt aandacht voor onzekere situatie