dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel Kustwacht Suriname ontvangt certificaat na refreshment training

lees ook ...

Problemen rijstsector aangepakt

Het Dagelijks Bestuur (DB) van het platform Rijstsector, heeft op woensdag 22 maart jongstleden in het kader van de uitvoering van de actiepunten, gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de bela...

De Kustwacht van Suriname heeft in samenwerking met het bedrijf Comprehensive Security Solutions een tweedaagse Vessel Monitoring System (VMS) training georganiseerd. Het gaat in deze om een refreshment training, waaraan de manschappen van de administrator- en monitoringgroep hebben deelgenomen.

Zij werden onderricht in het op een deskundige manier monitoren van het VMS. De directeur van Comprehensive Security Solutions Inc. Ryan Clarke gaf aan dat het de bedoeling was de trainees te leren hoe om te gaan met nieuwe updates op het VMS-platform. Hij is van mening dat de Kustwachters zich goed van hun taak hebben gekweten.

Volgens hem hebben zij tot nu toe bevredigend gereageerd op de alerte activiteiten en het is hun ook gelukt om het systeem goed te managen. Hij gaf aan dat er in de toekomst meer trainingen zullen worden gehouden.

Aan het eind van de training hebben de trainees een test afgelegd. Het geheel werd op 16 maart afgesloten met een certificaatuitreiking.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel Kustwacht Suriname ontvangt certificaat na refreshment training