woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Personeel Economische Zaken Saramacca Doorsteek kan niet optimaal presteren

lees ook ...

President Santokhi: “We gaan door met ons onafhankelijk best...

Tijdens de viering van 48 jaar Srefidensi heeft president Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat de onafhankelijkheid voor Suriname betekende dat het land in zijn eigen behoeften moest voorzien. Hij s...

Minister Rishma Kuldipsingh van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een oriëntatiebezoek gebracht aan de dependance te Saramacca Doorsteek. De bewindsvrouw wil zich persoonlijk oriënteren over de werkomstandigheden van het personeel op locatie.

De afdelingen van het ministerie die aan de Saramacca Doorsteek zijn ondergebracht zijn: De Economische Controle Dienst (ECD), De afdeling Waarborg en Ijkwezen en de Technische Dienst. Het oriëntatiebezoek heeft maandag plaatsgevonden.

Samen met een deel van de directie heeft Kuldipsingh een rondleiding gekregen. Toen is duidelijk naar voren gekomen wat de uitdagingen zijn, waarmee het personeel te kampen heeft. Verder had de minister een onderhoud met de ECD, waarbij ook de uitdagingen op de werkvloer zijn besproken.

De bewindsvrouw is ervan overtuigd dat onder zulke uitdagende omstandigheden het personeel niet optimaal kan presteren. Toch deed de minister een beroep op het totaal personeel om nog enige tijd vol te houden en zich te blijven inzetten, totdat er een betere plek geïdentificeerd is.

Het personeel was zichtbaar ingenomen met het bezoek van de minister en heeft het op prijs gesteld dat ondanks haar drukke agenda zij toch tijd heeft vrijgemaakt om zich persoonlijk te oriënteren en om de uitdagingen op de werkvloer aan te horen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel Economische Zaken Saramacca Doorsteek kan niet optimaal presteren