woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
4
(1)

Personeel CDS geswabt vanwege besmettingen

lees ook ...

Sessie over voeden en opvoeden voor tienermoeders op Latour

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugd (AWJ) heeft op zaterdag 18 maart 2023 een sessie 'Opvoedingsvaardigheden' georganiseerd in Stibula te Latour voor schoolgaande tienermoeders. Hierme...

De Communicatie Dienst Suriname (CDS) heeft sneltesten afgenomen in het weekeind bij het personeel omdat er enkele besmettingen waren De swabs zijn uitgevoerd op 13 oktober 2021 door het BOG. Dit, ter beheersing van verdere voorkoming van de verspreiding van het virus op de werkvloer. 

Alven Roosveld, directeur van het CDS zegt dat deze activiteit van belang is voor de continuering van de bedrijfsvoering onder omstandigheden, waarbij de kans op verspreiding wordt geminimaliseerd. “Wij kunnen het ons niet permitteren om met andere mensen in contact te komen en daar een bron van verspreiding te zijn.”

Roosveld doet een beroep op personeel, ongeacht de werkplek, om de eigen verantwoordelijkheid te dragen, om zodoende de gezondheid van zichzelf en anderen niet in gevaar te brengen. Dit kan door de geldende Covid-19-maatregelen in acht te blijven nemen. Hij drukt ook werkgevers op het hart om alles eraan te doen om de werkomstandigheden en werkplekken zo veilig als mogelijk te houden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel CDS geswabt vanwege besmettingen