vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Personeel AZP onrustig; ze willen geld zien

lees ook ...

The president’s presentation fell short of what the gr...

Faction leaders in the National Assembly (DNA) said they had higher expectations for President Chan Santokhi's presentation on the development of the rate and the numerous steps he has taken to slow i...

Sinds vorige week is het zeer onrustig bij het personeel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De personeelsleden eisen dat de tweede tranche van de afkoopregeling op hun bankrekening gestort wordt. Als dit vandaag niet gebeurt, zullen de mensen het werk om 12.00 uur verlaten.

Door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is vorige week vrijdag beloofd dat de tweede tranche van SRD 2.500 wordt overgemaakt. Er was al opdracht hiervoor gegeven door het ministerie van Financiën en Planning. Volgens Ramadhin wordt het geld vandaag overgemaakt naar het personeel.

De bond bij het ziekenhuis is vandaag weer in vergadering bijeen gekomen. De mensen vinden dat het te lang duurt, voordat zij hun geld ontvangen. Zij willen het geld vandaag wel zien op hun rekeningen zien, anders wordt het werk neergelegd.

Bij het Staatsziekenfonds is het personeel ook in beraad. Dit heeft te maken met de cao-onderhandelingen. Intussen is het ministerie van Volksgezondheid ook al op de hoogte gesteld van dit beraad.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersoneel AZP onrustig; ze willen geld zien