zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
4
(1)

Persconferentie van de Politie over spraakmakende zaken

lees ook ...

Volksgezondheid en bonden moeten in dialoog na rechterlijke ...

Het ministerie van Volksgezondheid zal vanmiddag de bonden van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) ontvangen. Deze afspraak is gemaakt na een uitspraak van de rechter op woensdag, waar...

Op vrijdag 06 mei werd er een persconferentie gehouden door het Korps Politie Suriname (KPS) met als doel de gemeenschap te informeren over het Zero Tolerance beleid dat het Interim Management (IMT) heeft uitgezet voor de politieorganisatie.

Namens de waarnemend korpschef werd de persconferentie geleid door de commissarissen van politie: de directeur Operationele Zaken KPS (DOKPS) Bryan Isaacs en de directeur Beleid Voorbereiding en Beheer (BVB) Rishi Akkal. Aanwezig waren ook het plaatsvervangend hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit, hoofdinspecteur Cherida Dragman en de hoofden van de verschillende specialisatie afdelingen.

Tijdens deze persconferentie heeft het IMT een uiteenzetting gegeven over het pad dat is uitgezet voor verdere verbetering van de politiezorg. Ook is er ingegaan op spraakmakende zaken zoals de moorden van Noordpolderdam en de ‘Most Wanted List’ die door de politie is uitgebracht.

Het IMT heeft met de aanzet van de persconferentie een basis gelegd om regelmatig verantwoording af te leggen aan de samenleving en ook hulp te vragen waar nodig. Het IMT gaf aan dat kritische kanttekeningen van de pers serieus zullen worden bekeken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersconferentie van de Politie over spraakmakende zaken