donderdag 8 juni 2023
26.3 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
4
(1)

Persconferentie van de Politie over spraakmakende zaken

lees ook ...

Duizenden gezinnen Boven-Suriname gebied zonder elektricitei...

 Dorpen in het Boven-Surinamegebied doen het al weken zonder elektriciteit. Dieselgeneratoren van deze gemeenschappen, die gewoonlijk in het dorp werden gerepareerd door dienstdoende lokale technici, ...

Op vrijdag 06 mei werd er een persconferentie gehouden door het Korps Politie Suriname (KPS) met als doel de gemeenschap te informeren over het Zero Tolerance beleid dat het Interim Management (IMT) heeft uitgezet voor de politieorganisatie.

Namens de waarnemend korpschef werd de persconferentie geleid door de commissarissen van politie: de directeur Operationele Zaken KPS (DOKPS) Bryan Isaacs en de directeur Beleid Voorbereiding en Beheer (BVB) Rishi Akkal. Aanwezig waren ook het plaatsvervangend hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit, hoofdinspecteur Cherida Dragman en de hoofden van de verschillende specialisatie afdelingen.

Tijdens deze persconferentie heeft het IMT een uiteenzetting gegeven over het pad dat is uitgezet voor verdere verbetering van de politiezorg. Ook is er ingegaan op spraakmakende zaken zoals de moorden van Noordpolderdam en de ‘Most Wanted List’ die door de politie is uitgebracht.

Het IMT heeft met de aanzet van de persconferentie een basis gelegd om regelmatig verantwoording af te leggen aan de samenleving en ook hulp te vragen waar nodig. Het IMT gaf aan dat kritische kanttekeningen van de pers serieus zullen worden bekeken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePersconferentie van de Politie over spraakmakende zaken