dinsdag 23 april 2024
30 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
1
(1)

Pelmolen Narvin NV krijgt bezoek van president Santokhi

lees ook ...

HPV-vaccinatieprogramma van start: bescherming tegen HPV zie...

Het humaan papillomavirus (HPV) is verantwoordelijk voor een scala aan ziekten bij zowel mannen als vrouwen, waaronder baarmoederhalskanker, peniskanker, hoofd-halskanker en genitale wratten. Gelukkig...

Pelmolen Narvin NV had zondag hoog bezoek in de persoon van president Chandrikapersad Santokhi. “Als regering geloven wij in public private partnership, u doet uw deel en wij als regering doen ons deel,” zei het staatshoofd. Hij verzekerde ondersteuning aan ondernemers om hiermee het succes voor de natie te bevorderen.

Narvin NV bestaat al langer dan 30 jaar. De president hield de aanwezigen voor dat de regering de condities scheppen om ervoor te zorgen dat bedrijven kunnen floreren. Dit past binnen het beleid dat moet bijdragen aan het doel om van Suriname de voedselschuur van de regio te maken. Narvin N.V. is momenteel de grootste rijstexporteur van witte rijst in Suriname.

Rakesh Narsing, ondernemer en eigenaar van Narvin N.V. heeft recent zijn derde pelmolen geopend. Dut bedrijf heeft plannen voor uitbreiding naar een professionele Parboiled Rice Plant.

Het staatshoofd verzekert dat de regering haar deel zal doen om het succes van ondernemers en daarmee het succes voor de hele natie te blijven waarborgen. Hij bemoedigt ondernemers te werken aan betere technologieën bij de productie ter verbetering van de kwaliteit van het Surinaams product.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePelmolen Narvin NV krijgt bezoek van president Santokhi