zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Paul Somohardjo viert 81ste verjaardag met lancering van politieke opleiding

lees ook ...

Bouwcommissie versterkt team en werkt aan regelgeving voor b...

De Bouwcommissie van het ministerie van Openbare Werken (OW), onder leiding van voorzitter Indersing Gangabisoensingh, is sinds haar installatie actief bezig met het verbeteren van de regelgeving in d...

Op zijn 81ste verjaardag heeft partijleider Paul Somohardjo een belangrijke stap gezet door de lancering van een kadertraining voor hoger en middenkader binnen zijn partij. De officiële introductie vond plaats op 2 mei 2024 in het PL-centrum, met als doel de voorbereiding van PL-leden die zich in de toekomst willen kandideren als RR-lid, DR-lid of DNA-lid.

De kadertraining is ontworpen om de deelnemers te voorzien van de nodige vaardigheden en kennis om effectief te kunnen functioneren binnen de politieke arena. Naast praktische trainingen in communicatie, leiderschap en teamwerk, zullen er ook lessen worden gegeven over de Javaanse cultuur en taal, speciaal gericht op vrijwilligers binnen de partij.

Vijftig kandidaten hebben zich aangemeld voor de training, die loopt van 6 mei 2024 tot en met 4 december 2024. Gedurende deze periode zullen de deelnemers zich richten op vakken zoals communicatievaardigheden, Nederlands, democratie en politiek, overheidsfinanciën, overheidsmanagement en public speaking. Bij succesvolle afronding van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Somohardjo benadrukte het belang van deze training en de positieve impact die het kan hebben op de toekomst van de partij en het land. Hij onderstreepte dat elke bijdrage van individuen kan helpen om Suriname vooruit te brengen.

De politieke leider zal zijn verjaardag afsluiten met een dankdienst en roept tegelijkertijd de samenleving op om de PL-volksvergadering op 25 mei bij te wonen, ter voorbereiding op de aanstaande verkiezingen. Om deelname te vergemakkelijken, zullen ongeveer 500 bussen beschikbaar worden gesteld om mensen te vervoeren naar de vergadering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePaul Somohardjo viert 81ste verjaardag met lancering van politieke opleiding