zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
5
(2)

Pastor aangehouden wegens oplichting

lees ook ...

Achterstallige salarissen leerkrachten worden deze maand uit...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft vandaag de samenleving op de hoogte gebracht van recente ontwikkelingen met betrekking tot de salarisbetaling van een aantal leerkrac...

Pastor B.S. die leden aanzette om geld in te zamelen in naam van de Kennedy Stichting is aangehouden.  Het geld werd onder andere ingezameld middels kleurkaarten en twee grote spaarpotten. De Stichting voor doven en slecht horenden was echter niet op de hoogte en er bestond geen samenwerking op dit gebied met de organisatie.

Twee personen die druk bezig waren met de inzameling voor een supermarket vroegen niets vermoedend de directeur van de stichting om ook een bijdrage te leveren. Deze werd hiermee heel erg verrast. Na afstemming met de organisatie bleek dat niemand op de hoogte was van deze inzamelingsactie. Zij deed daarom aangifte bij de politie.

De nietsvermoedende leden die in opdracht van de pastor B.S. bezig waren werden ter plekke aangehouden met in hun bezit kleurkaarten, waarvan en deel al gekleurd was en twee grote spaarpotten.

Pastor B.S. (opdrachtgever) werd op zijn woonadres opgehaald door de politie en in verzekering gesteld. De twee werkers mochten van het Openbaar Ministerie uiteindelijk naar huis.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePastor aangehouden wegens oplichting