donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(2)

Partijen Oneens Vervanging Minister Pokie

lees ook ...

President Santokhi overlegt met Nationale Veiligheidscommiss...

Gezien de toename van diverse vormen van criminaliteit in Suriname, heeft president Chandrikapersad Santokhi op maandag 20 maart 2023 een overleg gehad met de leden van de Nationale Veiligheidscommiss...

Er komt waarschijnlijk een reshuffeling op het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer waarbij minister Diana Pokie van de ABOP,  door haar partij vervangen wordt. De VHP fractie heeft een brief geschreven naar President Santokhi dat indien Mevrouw Pokie perse vervangen moet worden, dat zij graag een VHPer op die post zien.

Vicepresident Ronnie Brunswijk zegt daarvan, dat er daarover een gesprek is geweest tussen de president, Minister Pokie en hemzelf, waarbij zij over het een en ander eens zijn geworden. Op 24 mei wordt een grote evaluatie gehouden over het functioneren van de ministeries waarna de bevolking ingelicht zal worden hierover en of er een reshuffling komt of niet.

De ABOP houdt in verband met het bovenstaande morgen een spoedberaad in Moengo met hun Hoofdbestuur, Congresbestuur en Ministers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePartijen Oneens Vervanging Minister Pokie