zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Parmessar ontkent benadering PL Bronto Somohardjo voor samenwerking

lees ook ...

Verdachte man aangetroffen met vermiste tieners

Op dinsdag 16 april jongstleden heeft de politie van bureau Rijsdijk na een melding een 25-jarige man aangehouden in het ressort. De zonen van Hermandad troffen de man halfnaakt aan met drie eveneens ...

Parlementslid Rabin Parmessar, en fractieleider van de NDP ontkent ooit over samenwerking te hebben gesproken met Bronto Somohardjo.  Zijn partij stelt altijd een commissie/delegatie samen naar zijn zeggen voor het nemen van zulke stappen. Bronto Somohardjo heeft tijdens de feestvergadering ter ere van 24 jaar Pertjajah Luhur er gewag van gemaakt dat “iedereen”, waaronder de NDP via Parmessar wil werken met de gegroeide PL.

“Meneer Bronto is kennelijk in de war”, aldus Parmessar. Bronto noemde op die bewuste samenkomst ook de naam van VHP-topper Dew Sharman, die hetzelfde heeft wil bij de komende verkiezing. De PL-topper verwees hen, in één adem naar de voorzitters Brunswijk(ABOP) en Paul Somohardjo(PL), omdat nu al vasstaat dat ABOP en PL bij elkaar blijven tijdens de komende verkiezingen.

Parmessar schijnt er ook zeker van te zijn dat zijn partijgenoot Bouva geen gesprek heeft gevoerd met Somohardjo over samenwerking. “Wat nu eerst moet gebeuren is het kiesstelsel wijzigen. De regering maakt om haar moverende redenen geen vaart hiermee”, maakt Parmessar duidelijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParmessar ontkent benadering PL Bronto Somohardjo voor samenwerking