zondag 29 januari 2023
26.6 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Parmessar ontkent benadering PL Bronto Somohardjo voor samenwerking

lees ook ...

Leerlingen vullen vrije lesuren in met alcohol en drugsgebru...

De Majoors van Politie van het ressort Uitvlugt, R. Tevreden en R. Nibte, beiden buurtmanagers, kregen in de ochtend van maandag 23 januari een melding dat er een concentratie van leerlingen van de om...

Parlementslid Rabin Parmessar, en fractieleider van de NDP ontkent ooit over samenwerking te hebben gesproken met Bronto Somohardjo.  Zijn partij stelt altijd een commissie/delegatie samen naar zijn zeggen voor het nemen van zulke stappen. Bronto Somohardjo heeft tijdens de feestvergadering ter ere van 24 jaar Pertjajah Luhur er gewag van gemaakt dat “iedereen”, waaronder de NDP via Parmessar wil werken met de gegroeide PL.

“Meneer Bronto is kennelijk in de war”, aldus Parmessar. Bronto noemde op die bewuste samenkomst ook de naam van VHP-topper Dew Sharman, die hetzelfde heeft wil bij de komende verkiezing. De PL-topper verwees hen, in één adem naar de voorzitters Brunswijk(ABOP) en Paul Somohardjo(PL), omdat nu al vasstaat dat ABOP en PL bij elkaar blijven tijdens de komende verkiezingen.

Parmessar schijnt er ook zeker van te zijn dat zijn partijgenoot Bouva geen gesprek heeft gevoerd met Somohardjo over samenwerking. “Wat nu eerst moet gebeuren is het kiesstelsel wijzigen. De regering maakt om haar moverende redenen geen vaart hiermee”, maakt Parmessar duidelijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParmessar ontkent benadering PL Bronto Somohardjo voor samenwerking