zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Parlementsvoorzitter tekent condoleanceregister ter ere van voormalige Hof president

lees ook ...

Huize Ashiana in gesprek met ministerie over subsidievertrag...

Brenda van Daal, de directeur van Huize Ashiana, heeft opheldering gegeven over de vertraging in de subsidieaanvraag en de ontbrekende documenten die tot onrust hebben geleid bij zowel bewoners als pe...

Parlementsvoorzitter Marinus Bee heeft het condoleanceregister ondertekend in de zittingszaal van het Hof van Justitie. Dit gebaar was ter nagedachtenis aan het leven en de bijdragen van de voormalige president van het Hof van Justitie, mr. Ewald S. Ombre, die op 7 maart jongstleden is overleden.

Het gebaar van parlementsvoorzitter Marinus Bee MSc. LL.B om het condoleanceregister te ondertekenen in de zittingszaal van het Hof van Justitie was een eerbetoon aan het leven en de nalatenschap van de voormalige president van het Hof van Justitie, mr. Ewald S. Ombre, die op 7 maart jongstleden is overleden.

Dit gebaar van respect en herdenking benadrukte de waardering voor de bijdragen van mr. Ewald S. Ombre aan de rechtspraak en het rechtssysteem van Suriname. Zijn overlijden wordt diep betreurd door velen binnen de juridische gemeenschap en daarbuiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameParlementsvoorzitter tekent condoleanceregister ter ere van voormalige Hof president